Biz farklıyız. Çünkü biz ERBAALIYIZ...

Merkez Büyük Camii Tuvalet Yapımına Vakıf Engeli

erbaaliyiz kullanıcısının resmi
2 Kasım, 2012 - 23:05 -- erbaaliyiz

Vatandaş tarafından şikayet edilen camii tuvaleti yapımı durduruldu.

Bir süredir Erbaa Merkez Büyük Camii yanında yapımı devam eden camiye ait tuvalet inşaatı Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından durdurulurken cami cemaati inşaatın devam edebilmesi için bugün imza kampanyası başlattı.

Erbaa Merkez Büyük Camii'nde bulunmayan ve vatandaşların talepleri doğrultusunda bir hayırseverin yapım maliyetini karşıladığı camii tuvalet inşaatı Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından durduruldu.

Alınan bilgilere göre şikayet üzerine durdurulduğu öğrenilen camii tuvaletleri inşaat çalışmalarında şu ana kadar kaba inşaatın bittiği gözlenirken bir grup camii cemaati bugün Cuma namazına ve vakit namazına gelen vatandaşlardan camii tuvaletleri inşaatının devam edebilmesi için Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğüne gönderilmek üzere imza kampanyası başlattı.

Kampanyaya yoğun ilgi gösteren vatandaşlar camiye girmeden önce imzalarını atarlarken insanlar kendi yaşadıkları yerlerde ya da başka bir yere gittiklerinde ilk aradıkları şeyler arasında camilerin geldiğini söylediler.

Alınan bilgilere göre şu ana kadar 4 bin imza toplanırken imza kampanyasının birkaç gün daha süreceği ve daha sonra Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğüne gönderileceği öğrenildi. İmzaların gönderilmesi sonrası inşattın devam edip etmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.

Ayrıca bakınız